måndag 29 juni 2009

Enköping och Ö-vik

I fredags efter jobbet drog vi som sagt iväg till Enköping. Tredje året i rad för min del! Tyvärr måste jag säga att det blivit sämre i år. Området var jättekonstigt och litet och mindre folk än tidigare. Jag plockade i vilket fall upp Anna, Anna och Em som åkte med till Uppsala. Sen tog Anna och Em bussen efter lite bussjakt och jag och den andra Anna åkte till lägenheten och plockade upp posten. Sedan in till stan och hämtade upp Sarah och en lite försenad Erri. Vi kom fram till Enköping och gled in på området med en kvart till godo trodde vi. Då var Markoolio på scenen och körde för fullt. Vinkade till pojkarna som kom i snyggisbilen också. Jag och Erik firaed ju ett litet jubileum också. Tack! Markoolio körde och vi diggade och sen sprutade han ner publiken med vattengevär. Vi hade hört av folket att da band inte skulle vara med men trodde dom hade missuppfattat det hela. Tyvärr var det sant. Killarna kom in och gjorde sin grej iafall lika bra som alltid! Vi höll en halv tyst minut till minne av M.J och sen fick Danny visa lite moves och dom sjöng lite och så. Det var fint! Efter hade dom en liten signering men hoppade över den. Är ju så många som inte träffar killarna så ofta så då kan dom få sin autograf och sin kram liksom! Pratade lite med Stefan också. Tror han tog det lite väl hårt kanske, det var inte meningen. Men det är bra att vi känner samma sak! Drog ut och sa hej då till dom andra tjejerna och började gå mot bilen. Ett par vilt vilkande pojkar körde förbi. Vi stannade till och gjorde Max i Uppsala på vägen hem och sedan var det sängen som gällde när vi var tillbaka i Norrland igen.




Klockan ringde vid sju och vi styrde kosan mot nya äventyr! Dagens sällskap var Erri, Lollo och Annica. Norrland kände vi och vid lunch var vi framme i Örnsköldvik. Där var det uppdukat för Rix FM festival. Kollade in läget lite och sa hej till folket. Sprang på Anders och gänget! Han hade med sig Daniel och finaste Anna. Har inte träffat henne sedan Göteborg så det var kul. Hon kände ju igen oss och var lika trevlig som alltid. Anders med såklart! Han hade med en skivbolagssnubbe också som vi skulle flörta lite med. En stund senare skulle han signera så vi gick dit. Puss på honom och sen kom Peter och anklagade mig för att vara otrogen. Visade sig att han var där med Ola så vette sjutton vem av oss det var som var mest otrogen... Hade ju litet uppdrag av Emma också så fixade en av dom superdupermegafärska singlarna till henne. Ola har problem att stava till Flumemma bara så ni vet och så skriker han när han pratar i telefonen. Hej då till honom och iväg och träffade Kim och Janet. Lika fina som alltid! Började snacka lite mer med Alex också som vi träffade i Falun. Vi ska till Mexico och surfa och så ska vi festa i Halmstad tydligen. Inte mig emot! Vi kollade när artisterna kollade lite ljud och flörtade med Anders skivbolagssnubbe. Josefin ringde och hade två backstage-pass till mig. Tack för det! Lite mer snack med Alex och Rickard. Ni ser ju ut som värsta Parlamentet! och efter en dansuppvisning var det dags att ta plats. Cornelia kom och sa hej! Vi kollade lite på Ramsells och sen in backstage. Stefan lekte barnvakt så blev tyvärr inga kort därifrån. Palla fotoförbud! Aja, det var en bra show som alltid och trevligt folk. Sa hej då till Kim, Anders och sedan sprang vi på Erik Hassle också. Han var sådär gulligt blyg! Björnen Jocke kom och kramades och klagade lite på publiken. Enligt honom är det Ö-vik och Eskilstuna som har sämst publik i hela landet... Efter att ha försäkrat Fylking om att vi var okej och mådde bra hoppade vi in i bilen och rullade dom 37 milen hem. Ramlade i säng vid halv fem snåret. Sjukt bra helg!



1 kommentar:

  1. HAHA, Ola har alltid haft problem med att stava Flumemma, oftast har det dock handlat om hur många m det ska vara, missat l har han aldrig gjort förut :P HAHAAHA men TAAAAAAACK :D

    SvaraRadera